Newborn

Newborn werkwijze

Wanneer maak ik een afspraak?
Wanneer je zwanger bent maak je een afspraak bij mij. Mocht je dit later doen heb je kans dat ik al vol zit. Stuur mij een mailtje of bel gewoon even.

Newborn shoot in daglicht
Ik fotografeer met natuurlijk licht. Dit is de meest pure vorm van fotografie.
Doordat ik met natuurlijk licht fotografeer, zullen we een afspraak maken tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Als ik bij u thuis kom zoek ik eerst een plek om de mooiste foto’s te maken.

Een herinnering voor altijd
Uw baby is het allerbelangrijkste in uw leven. Dit wil je natuurlijk aan iedereen laten zien. Jammer genoeg gaat deze tijd te snel voorbij, daarom moeten deze foto’s een mooie herinnering worden voor altijd! Ik neem alle tijd voor jullie, zodat uw kindje in alle rust mooi wordt gefotografeerd.

Fotoshoot
Zodra uw kindje is geboren neemt u contact met mij op. Samen plannen we dan een afspraak bij u thuis of bij mij in de studio. De shoot zal plaatsvinden tussen de 5e en de 12e dag. Dit omdat uw kindje dan nog lekker veel slaapt, en is dan gemakkelijk in verschillende posities te leggen. In overleg kan de fotoshoot ook later met de kans dat uw kind minder goed slaapt tijdens de shoot. Voor de fotoshoot gebruik ik verschillende props (manden, teilen, kleden, enz). Ook heb ik mooie mutjes, haarbandjes, broekjes. Samen zullen we kijken welke kleuren we gebruiken tijdens de shoot.

Newborn
Hoe lang duurt de shoot
De shoot zal ongeveer 3 uur duren.
Het ligt er ook helemaal aan hoe het kindje slaapt.
Ik neem alle tijd voor de kleine.

Bewerken van de foto’s
Na de fotoshoot ga ik de 20 mooiste foto’s voor u bewerken.
U kunt erop vertrouwen dat ik de mooiste foto’s uitkies.

Levertijd
Na de shoot maken we samen een bestelafspraak.
Op deze afspraak zult u de foto’s voor de eerste keer zien, en kunt u 12 foto’s uitkiezen. Tegen betaling kunt u er meer uitkiezen.

Wat kost een fotoshoot?
Zie het overzicht van alle prijzen

AfdrukkenE-mail