Studio

FAQ

Wie ben ik?
Ik ben Agnes Breekweg. Ik woon in Bleiswijk samen met mijn man en twee kinderen. Na jaren in het onderwijs te hebben gezeten, heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te starten als fotograaf. Werken met kinderen en fotograferen samen is een droom die werkelijkheid is geworden!

Waarom kies je voor mij?
Ik maak foto’s met natuurlijk licht. Geen flitsers en of lampen. Hierdoor maak ik de meeste pure foto’s. Tevens neem ik alle tijd voor jullie. Het moet een mooie herinnering worden. Dit kan alleen als er tijd voor genomen wordt.

In welke regio maak ik foto’s?
Bleiswijk ligt in de gemeente Lansingerland (Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs) op een centrale plek vlakbij Rotterdam, Delft en Den Haag.

Kom ik ook bij u thuis?
Jazeker, ik kom ook bij u thuis. Ik reken hier wel reiskosten voor, en de shoot zal duurder worden.

Waar is mijn fotostudio?
Ik heb mijn daglicht studio in Berkel en Rodenrijs.
Studio
Krijg ik de foto’s direct mee naar huis?
Omdat ik met natuurlijk licht fotografeer moet ik alle foto’s bewerken. Ik zoek voor u de 20 mooiste foto’s uit, en zal deze bewerken. U kunt erop vertrouwen dat ik de mooiste foto’s uitzoek.

Hoe lang duurt een shoot?
Dit is verschillend. Een newborn shoot duurt ongeveer 3 uur. Dit kan langer of korter zijn. Andere shoots duren ongeveer een uurtje. Kleine kinderen zijn er al snel klaar mee. Het belangrijkste is dat ik er de tijd voor neem. Het moet tenslotte een mooie herinnering zijn en blijven!

Wat voor soort shoots doe ik?
zwangerschap
newborn
baby
cake smash
kinderen
gezin

Speciale wensen?
Heeft u speciale wensen, geef dit van tevoren aan. Dan kunnen we de mogelijkhedem overleggen

AfdrukkenE-mail